Şehitkamil Belediyesi'nden Sıfır Asfalt Çalışması

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sırasıyla belirlenen noktalarda sıfır asfalt döşeme işlemine ve...

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sırasıyla belirlenen noktalarda sıfır asfalt döşeme işlemine ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarına, tüm hızıyla devam ediyor.

CADDE VE SOKAKLAR FARKLI BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Bozuk ve çukurlu yollara sıfır asfalt döşeyerek yolları yenileyen Şehitkamil Belediyesi ekipleri, vatandaşların rahatça hareket etmesi için ara sokaklarda da sokak sağlıklaştırma çalışmalarında bulunuyor. Son olarak Kayaönü Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi ile Yeşilova Mahallesi 1 No’lu Cadde üzerinde çalışma başlatan ekipler, sıfır asfalt döşeyerek caddeye ayrı bir renk kattı. Sıfır asfalt ile güzel bir görünüme kavuşan cadde ve sokaklar artık daha güvenli bir hale gelirken, kısa süre içinde çalışmalarını tamamlayan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Reklam
Reklam

ESNAF TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDU

Daha önceleri tozdan, topraktan ve çamurdan dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyen esnaf ve vatandaşlar, "Caddelerimizde oluşan toz, toprak ve çamurdan dolayı artık bunalmıştık. Sağolsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sesimizi duydu ve mahallelerimize baştan aşağı sıfırdan asfalt yaptırdı. Burada tozun toprağın içinde işimizi yapmaya çalışıyorduk. Özellikle kışın çamura bata çıka geziyorduk. Şimdi çok rahatız. Esnaf arkadaşlarımız da büyük bir rahatlığa kavuştu. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve özveriyle çalışan ekiplerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz