Şehitkamil Belediyesi'nden tekerlekli sandalye yardımı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli çocukları bulunan iki aileyi ziyaret ederek, engelli 3 kişiye...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli çocukları bulunan iki aileyi ziyaret ederek, engelli 3 kişiye tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Başkan Fadıloğlu, Gaziantep'in Merveşehir Mahallesi'nde ikamet eden Çalışkan ve Acar ailelerini evlerinde ziyaret etti. Çalışkan ailesinin engelli ve yatalak iki çocuğunu gören Başkan Fadıloğlu, gördüğü manzara karşısında duygu dolu dakikalar yaşadı. Görme, işitme ve yürüme engelli kardeşler Mustafa ve Mehmet Çalışkan ile uzun süre sohbet eden Fadıloğlu, engelli kardeşlerin yüzünü armağan ettiği tekerlekli sandalye ile güldürdü. Fadıloğlu, engelli kardeşleri kendi elleriyle kaldırıp tekerlekli sandalyeye bindirdi.

Reklam
Reklam

Fadıloğlu, Çalışkan ailesinin ardından Acar ailesine misafir oldu. Ailenin 12 yaşındaki yürüme ve zeka özürlü çocuğu Oğuzhan ile dertleşen Fadıloğlu, anne Gülhan Acar'la da engelli çocuğun durumu hakkında konuştu. Yanlış iğne nedeniyle hayatı kararan Oğuzhan Acar'ı da tekerlekli sandalyesine oturtan Başkan Fadıloğlu, engelli çocuğun rehabilitasyon yöntemleriyle yeniden eğitime kazandırılmasını önerdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: