Şehitkamil Belediyesi’nden "tom, Dıck Ve Harry" Adlı Tiyatro Gösterisi

Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen ve usta oyuncu Ece Uslu’nun başrolde oynadığı Tom, Dick...

Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen ve usta oyuncu Ece Uslu’nun başrolde oynadığı Tom, Dick ve Harry adlı komediye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen Tom, Dıck ve Harry adlı tiyatro oyununa, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü oyuncu Ece Uslu’nun başrolde oynadığı komedi iki perde olarak sahnelendi. İki kardeşin beceriksizliği yüzünden başı belaya giren ve zor durumda kalan bir ailenin trajikomik hikayesini anlatan oyunu izleyen vatandaşlar, gösteri sırasında kahkahalara boğuldu. Tiyatro gösterisinin sonunda Tom, Dick ve Harry oyuncuları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. Tiyatro gösterisinin ardından sahneye çıkarak oyuncular adına Ece Uslu’ya çiçek takdim eden Başkan Fadıloğlu, güzel bir oyun sergiledikleri için oyunculara teşekkür etti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettiklerini söyleyen Fadıloğlu, düzenledikleri bu tür aktiviteler ile vatandaşların stres atmalarına olanak sağladıklarını belirtti. Vatandaşların sosyal yaşamlarına canlılık katmak amacıyla bu tür sosyal aktiviteleri önemsediklerini dile getiren Fadıloğlu, “Bizler milletin hizmetkarları olmak üzere göreve geldik. Bu kapsamda sosyal alanda da zaman zaman etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Bu sebeple geceye renk katan ve güzel bir oyun sergileyen ünlü oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Gaziantep’in sosyal ve kültürel anlamda da çok değiştiğini ifade eden Ece Uslu, ŞKM’yi yaptıran Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Daha önce 2 yıl dizi çekimleri için Gaziantep’te bulundum. O zamanki durum ile şimdiki durum arasında dağlar kadar fark var. Gaziantep’in çok büyük değişim yaşadığını gördüm. Gaziantep belediyeler sayesinde kültürel ve sosyal anlamda da kendisini yenilemiş. Sosyal aktivitelerin bol yapıldığı bu kentte yaşayan insanlar çok şanslı. Özellikle Gaziantep’e bu gelişimde beni en çok etkileyen şey de gösteri yaptığımız Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi oldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan bu merkez son derece modern ve güzel olmuş. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na hem bu merkezi hem de sosyal aktiviteleri düzenlediği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tom, Dick ve Harry adlı tiyatro oyuncuları da sosyal ve kültürel aktivitelere destek veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. Tiyatro oyununu beğeni ile izlediklerini vurgulayan vatandaşlar ise, “Sürekli bizleri güzel etkinliklerle buluşturan Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, her alanda olduğu gibi kültürel ve sosyal alanlarda da yoğun emek harcıyor. Son izlediğimiz Tom, Dick ve Harry adlı tiyatro oyunu da muhteşemdi. Unutulmaz bir gece yaşadık” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz