Şehitkamil Belediyespor Türkiye Şampiyonası'nda derece yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu U19 Ligi'ni şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil eden Şehitkamil Belediyespor, finalde rakibi Mersin Meskispor 1-0 yenilerek

Türkiye Futbol Federasyonu U19 Ligi'ni şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil eden Şehitkamil Belediyespor, finalde rakibi Mersin Meskispor 1-0 yenilerek bölge ikincisi oldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu U19 Ligi'nde kırılması güç bir rekora imza atarak 17 maçta 16 galibiyet alan ve 48 puanla şampiyon olan Şehitkamil Belediyespor'un Gaziantep'i Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandığı hatırlatıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Hatay-da gerçekleşen ve 6 takımın katıldığı Türkiye Şampiyonası'nda ekibimiz finalde rakibi Mersin Meskispor 1-0 yenilerek bölge ikincisi oldu. Türkiye Futbol Federasyonu U19 Türkiye Şampiyonası'nda A grubunda mücadele eden ekibimiz Adana Gençlerbirliği takımı ile 2 maç yaptı. İlk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Şehitkamil Belediyespor ikinci maçta rakibini 2-1 mağlup ederek final oynamayı hak etti. Finalde B grubu birincisi Mersin Meskispor ile karşılaşan ekibimiz 90+4 te yediği golle rakibine 1-0 mağlup olarak bölge ikincisi oldu."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: