Şehitkamil Bölgesinde Okullar Hayat Buluyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitime katkı sağlamak ve gelecek nesillerin kişisel gelişimlerini tamamlayıp başarılı...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitime katkı sağlamak ve gelecek nesillerin kişisel gelişimlerini tamamlayıp başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla başlattığı öğrenci buluşmalarını sürdürüyor.

  1. Yıl İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Fadıloğlu, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Fadıloğlu'na Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da eşlik etti. Başarıya ulaşılabilecek çalışma sistemini öğrencilere aktaran Fadıloğlu, ilköğretim ve okul öncesi öğrencilerine silinebilir kitapçık ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

    Rıdvan Fadıloğlu, imkanlar dahilinde okulları ziyaret etmeye gayret gösterdiklerini belirterek "Okullar Hayat Bulsun Projesi çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan çalışmalara biz de destek veriyoruz. Belediye imkanlarıyla okullarımızın standartlarını yükseltmek adına çalışıyoruz. Amacımız; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın standartlarını daha iyi bir noktaya getirmektir" dedi.

    Fadıloğlu, öğrencilerin taleplerinin imkanlar dahilinde yerine getirileceğinin sözünü verdi.

    Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da, "Başkanımızla fırsat buldukça geziyor sorunları yerinde tespit ediyoruz. Öğrencilerimizle söyleşi yaparak eksikleri gideriyoruz. Böyle bir belediye başkanı ile çalışmak çok güzel, kendisine teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: