Şehitkamil Kaymakamı Aydın'dan TÜİK'e Ziyaret

GAZİANTEP (AA)  - Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Erdoğan Asar'ı ziyaret etti.

GAZİANTEP Bölge Müdürü Erdoğan Asar'ı ziyaret etti. TÜİK'ten yapılan açıklamaya göre, Aydın, istatistik üretimi ve süreçlerinin son derece olduğunu vurguladı. Asar da TÜİK'in yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Resmi İstatistik Programıyla, kurum ve kuruluşlardan alınan idari kayıtların daha da önem kazandığına dikkati çeken Asar, TÜİK'in kurum ve kuruluşlar ile basını, istatistiki bilgiler hakkında elektronik posta ve günlük gönderimler yaptığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Asar, Aydın'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: