Şehitkamil Su Altı Sporlarında Başarıdan Başarıya Koşuyor

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Su Altı Sporları Takımı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun Manisa’da gerçekleştirdiği, Paletli Yüzme...

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Su Altı Sporları Takımı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun Manisa’da gerçekleştirdiği, Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde Türkiye ikinciliği elde ederek büyük bir başarının altına imza attı. Yeşil-Siyahlı kulüp, şampiyonada A Milli Takım ve Genç Milli Takım kadrolarına birer sporcu göndererek başarısını perçinledi.

MİLLİ SPORCULAR GÖĞÜS KABARTTI

İstanbul, Ordu, Gaziantep, Çanakkale, Giresun, Sakarya illerinden 15 erkek ile 15 bayan takımın ve 197 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda, İstanbul Beykent Spor Kulübü’nün ardından ikincilik koltuğuna oturan Şehitkamil Belediyespor Kulübü, bu branşta kısa zamanda elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediyespor Kulübü’nde Milli Sporcular Ali Göz ile Ali Enes Sir’in elde etmiş olduğu dereceler ise Yeşil-Siyahlı kulübün mutluluğuna mutluluk kattı. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Altı Sporları Takımı Baş Antrenörü Cengiz Bingül, şampiyona ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “A milli sporcumuz Ali Göz, Şampiyonada göstermiş olduğu performansla 5 ile 17 Ağustos 2013 tarihlerinde Rusya’nın Kazan kentinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na, Genç Milli Sporcumuz Ali Enes Sir ise 7 ile 13 Temmuz 2013 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmışlardır. Ben hem şampiyonadan ikinci olma başarısını gösteren sporcularımızı hem de milli formayı hak eden sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sezon boyunca elde edilen tüm başarılar büyük bir ekibin ürünü. Ben sporcularım ve ekibim adına başta bizlere büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, kulüp başkanımız ve yönetimimize bizlere vermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

BİZLERE ÇİFTE MUTLULUK YAŞATAN SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM

Manisa’da yapılan Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile ayrılan sporcuları kutlayan Başkan Fadıloğlu, “Su Altı Sporları Takımımız, federasyonun en prestijli organizasyonlarından biri olan Büyükler Türkiye Şampiyonası’ndan ikincilikle ayrılarak bizleri mutlu etti. Bir diğer mutluluğumuz ise Gaziantep’ten milli takımlara iki elit sporcu kazandırabilmemiz. Ben, bizlere bu haklı gururu yaşatan sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: