Şehitkamil, Türk Sporuna 13 Binin Üzerinde Genç Yetenek Kazandırdı

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, sayısı 20’nin üzerindeki spor tesislerinde 13 farklı branşta faaliyetlerine devam eden spor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, sayısı 20’nin üzerindeki spor tesislerinde 13 farklı branşta faaliyetlerine devam eden spor okulları sayesinde 13 binin üzerindeki genç yeteneği Türk sporuna kazandırdı. .

Şehitkamil Spor Okulları'nda; basketbol, karate, tekvando, masa tenisi, ata savunma sanatı, vücut geliştirme , fitness, bilek güreşi, step – aerobik, plates ve jimnastik branşlarında 14 ayrı merkezde tamamı profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitim veriliyor. Yeşil siyahlı kulüp, bünyesinde yetiştirdiği sporcularla başarı zincirine yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Karate, tekvando ve bilek güreşi branşında bünyesinde Türkiye Avrupa ve dünya şampiyonları barındıran kulüp , basketbol alt yapısında son iki sezondur elde ettiği dereceler ve parke üzerine yansıttığı performansla adeta parmak ısırttırıyor. 2011- 2012 sezonunda Genç Erkekler Anadolu Şampiyonası'nda elde ettiği üçüncülükle önemli bir başarının altına imza atan Şehitkamil’in dev adamlarının, yeni sezondaki hedefi il şampiyonu olarak üst üste iki yıl Anadolu Şampiyonası'na katılan tek Gaziantep temsilcisi olma unvanı elde etmek.

Reklam
Reklam

4 YENİ BRANŞTA ŞAMPİYONLAR YETİŞECEK

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu'nun Gazianteplilerin hizmetine girmesiyle birlikte bünyesine 4 yeni branş ekleyen Şehitkamil Belediyespor, 2012 -2013 sezonunda yüzme, su topu, su altı sporları ve modern pentatlon branşında şampiyon sporcular yetiştirecek. Sağlıklı nesillere sahip olabilmenin yolunun spor yapmaktan geçtiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Spor yapma alışkanlığını toplumun her alanına yayabilmek adına çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Bay, bayan, çocuk, genç, yaşlı ayrımı yapmaksızın bir çok farklı branşta eğitim imkanlarımız mevcut. Ben tüm hemşerilerimizi daha sağlıklı bir yaşam için spor merkezlerimize davet ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: