Şehitkamil'de Ibadethanelere Ramazan Temizliği

Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi’nin Ramazan hazırlıkları çerçevesinde yaptığı cami temizlikleri devam ediyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Kayaönü...

Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi’nin Ramazan hazırlıkları çerçevesinde yaptığı cami temizlikleri devam ediyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Kayaönü Mahallesi’ndeki Zeynel Abidin Camii ile Emek Mahallesi’ndeki Yıldızlar Camii’nde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Temizliği yapılan camilerde incelemelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, “Normal zamanlarda camilerde temizlik yaptırıyorduk. Fakat Ramazan ayı münasebetiyle daha kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık. Sadece halılarda değil aynı zamanda ayakkabılık, pencereler, mihrap gibi farklı bölgelerde genel temizlik yapılıyor. İçerideki temizliğin haricinde cami bahçelerinde ve çevrelerinde de kapsamlı çalışmalar yapıldı. Biz belediye olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayında camilerin daha yoğun kullanılması nedeniyle ibadethanelerin temizliğine dikkat ettiklerini kaydeden Fadıloğlu, “Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu vesile ile vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını sağlıklı mutlu ve birlik beraberlik içinde geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz