Şehitkamil'de Moral Ve Dayanışma Eğlenceleri Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesislerde faaliyette bulunan bayanlara Dülük Tabiat Parkı'nda moral ve dayanışma eğlenceleri düzenlemeye...

Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesislerde faaliyette bulunan bayanlara Dülük Tabiat Parkı'nda moral ve dayanışma eğlenceleri düzenlemeye devam ediyor.

Eğlence programında, en güzel yağlı köfte yapma yarışması yapılırken, eğlenen kadınlar türküler eşliğinde halay çekti. Çocuklar ise kendileri için özel olarak getirilen animasyon ekibiyle keyifli dakikalar yaşadı. Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri, yıl içerisinde yapmış oluğu faaliyetlere ek olarak Dülük Tabiat Parkı'nda moral ve dayanışma eğlencesi düzenledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun da katıldığı eğlencede, bayanlar arasında yağlı köfte yarışması yapıldı. Sosyal tesislerdeki bayanların birbirleriyle girdiği tatlı rekabette en güzel yağlı köfteyi yapanlar, hediyelerini Başkan Fadıloğlu'nun elinden aldılar.

Reklam
Reklam

Bayanlar doyasıya eğlendiklerini belirterek, "Sene içerisinde sosyal tesislerde çeşitli kurs ve aktivitelere katıldık. Birçok alanda kurslarımızı başarıyla tamamlayarak sertifikalarımızı aldık. Belediyemiz de sağolsun bizlere moral ve dayanışma eğlenceleri düzenleyerek, bizlerin aralarındaki uyuma destek oluyor. Başta Başkanımız olmak üzere sosyal tesislerimizdeki hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Şehitkamil Belediyesi, eğlenceye annelerinin yanında gelen çocukları da unutmayarak miniklere gönüllerince bir gün yaşattı. Özel olarak getirilen animasyon ekibi çocuklarla birlikte oyunlar oynadı. Çocuklar da oyunlarda birbirleriyle yarışarak eğlenceli anlar yaşadı.

Sosyal tesislerde ortaya çıkan işleri takdir ettiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu, "Elimizden geldiğince bayanlarımızın sosyal hayata katılımı ve aktif rol almasını destekliyoruz. Bu gün burada bayanlarımız tüm senenin stresini üzerinden atsın diye belediye olarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bayanlarımız ve çocuklarımız gönüllerince bir gün geçirdiler. Bu tür etkinlikleri artık geleneksel hale getirerek her fırsatta bir araya gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: