Şehitkamil’den 15 Bin Öğrenciye Kırtasiye Malzemesi

2012-2013 yılı eğitim öğretim yılının başlamasıyla Şehitkamil Belediyesi de eğitime destek projesine devam ediyor.Bu sene...

2012-2013 yılı eğitim öğretim yılının başlamasıyla Şehitkamil Belediyesi de eğitime destek projesine devam ediyor.

Bu sene okullarda eğitim gören 15 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yapmaya hazırlanan Şehitkamil Belediyesi temsili olarak bu sene yeni açılan Olcay Külah İlköğretim Okulu'nda kırtasiye malzemesi öğrencilere hediye etti.

EĞİTİM ADINA NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ

Üç yıldır eğitim ve öğretime katkı amacıyla öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de katkılarıyla eğitim ve öğretime katkı vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda köylerden başlayarak merkeze doğru okullarımıza kırtasiye malzemesi veriyorduk. Bu yıl değişiklik yaparak merkezden köylere doğru gitmeye başladık. Bugün de Sayın Valimiz Erdal Ata’nın da katılımıyla Olcay Külah İlköğretim Okulunda temsili bir dağıtım töreni gerçekleştirdik. Bu yıl yaklaşık 15 bin öğrencimize kırtasiye desteğimiz olacak. Gaziantep’te eğitin çıtasını yükseltebilmek için Şehitkamil Belediyesi olarak elimizden gelen tüm katkıyı sunmaya hazırız. Öğrencilerimize verdiğimiz hediyelerde okul çantasının yanı bir öğrencinin okulda ihtiyaç duyduğu tüm malzemeleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda veriyoruz. 2012-2013 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve tüm öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Fadıloğlu daha sonra protokol üyeleri ile birlikte çocukların ders gördüğü sınıflarda sıralara oturarak fotoğraf çektirdiler. Hediyelerini alan öğrenciler ise Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: