Şehitkamil’in Perileri, Şampiyonluk Sevinci Yaşadı

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Minik Kızlar Basketbol Ligi’nde, önceki gün Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda...

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Minik Kızlar Basketbol Ligi’nde, önceki gün Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada SANKO Spor Kulübü Minik Kız Basketbol Takımını 38-31’lik skorla geçmeyi başaran Şehitkamil’in minik perileri, bu sonuçla şampiyonluğunu ilan etti.

ŞEHİTKAMİL BAŞARILARINI ŞAMPİYONLUK KUPALARIYLA TAÇLANDIRIYOR

2012-2013 sezonunda ilk kez katıldığı Minik Kızlar Basketbol Ligini, şampiyonlukla tamamlayan Şehitkamil Belediyespor’da büyük bir sevinç yaşanıyor. 2 farklı jenerasyonda 40’ın üzerinde lisanslı sporcu ile minik kızlar ligine start veren yeşil-siyahlılarda elde edilen şampiyonluk gelecek içinde büyük bir vaat ediyor.

Reklam
Reklam

Minik Kızlar Basketbol Ligi Ödül Töreni’nde dereceye giren takımlara ödüllerini takdim eden Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, elde edilen şampiyonluktan dolayı Şehitkamil Belediyespor Kulübü’nü kutlayarak şöyle konuştu:

“2012-2013 sezonunda ilimizde tüm kategorilerde rekor bir maç sayısı ile liglerimizi oynattık. Şu anda Büyük Erkekler Basketbol Ligi dışında tüm liglerimiz tamamlandı. Ben federasyonumuz adına liglerde emeği geçen herkesi kutluyorum, Şehitkamil Belediyespor Kulübü, nerdeyse tüm kategorilerde dereceler elde ederek büyük bir başarı elde etti. Ben bir kez daha şampiyonluklar elde eden ve ilimizi Türkiye bazında başarı ile temsil eden bu güzide kurumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: