Şehitkâmil’in yaz okulunda bin 400 öğrenci kurs görüyor

Gaziantep’in merkez ilçesi Şehitkâmil Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında bin 426 öğrenci kurs görüyor.Spor salonunda...

Gaziantep’in merkez ilçesi Şehitkâmil Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında bin 426 öğrenci kurs görüyor.
Spor salonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Gençlerle birlikte oynamak kolay değil. Biz belli bir yaşa gelince ister istemez nefes nefese kalıyoruz. Gençlerin hepsi pırıl pırıl ve dinamik. Onlarla mücadele etmek kolay değil. Bu sayede stres attım. Ayrıca gençliğim aklıma geldi. Bende lisedeyken basketbol oynuyordum. Çocukları da bu şekilde görmek beni çok mutlu etti." dedi.
Yaz spor okullarında bin 426 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi Sosyal Kültür İşler ve Şehitkamil Belediyespor'un, ortaklaşa beraber yürütmüş olduğu yaz okulundayız. Bin 426 öğrencimiz yaz okulundan faydalanıyor. Bin 100 tanesi salon sporlarında 326 tanesi ise futbol okulunda yaz eğitim dönemi içinde faaliyetlere katılıyorlar.'' dedi.
8 branşta çalışma yapıldığını ve değişik kategorilerde kız-erkek karışık, belirli yaş gurubunda erkeklerde ayrı, bayanlarda ayrı kategorilerin devam ettiğini belirten Fadıloğlu, şöyle devam etti:
''Şehitkamil Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen faaliyetler bundan sonrada devam edecektir. Zamanında yapılan ve iyileştirilen salonda çocuklarımız güzel bir şekilde faydalanıyor. Amacımız bundan sonraki yaz okuluna yüzme havuzunu yetiştirmektir. Böylece bu sporların yanına yüzme sporunu da eklediğimizde branştaki sayımızı artıracağız. Bu şekilde çocuklarımıza ve milletimize daha iyi hizmet etme imkanına sahip olacağız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz