Şehitler için Cuma namazı çıkışı gıyabi cenaze namazı kılındı

Hakkari Çukurca'da şehit edilen 24 askerin yanı sıra, terör saldırılarında hayatını kaybeden polis ve askerler...

Hakkari Çukurca'da şehit edilen 24 askerin yanı sıra, terör saldırılarında hayatını kaybeden polis ve askerler için Bursa Ulucami'de, cuma namazı çıkışında gıyabi cenaze namazı kılındı.
Anadolu Gençlik Derneği Bursa Şubesi tarafından tertiplenen cenaze namazına yüzlerce vatandaş katıldı. Askerlerin isimlerinin tek tek okunduğu namazda, cemaat 'burada' diye bağırarak tekmil verdi. Kılınan cenaze namazının ardından terörün bitirilmesi için dua edildi.
Anadolu Gençlik Derneği İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Hasan Sevimli, namazın ardından yaptığı açıklamada, "Bu saldırıların maksadı ülkemizi bölmek, milletimizin arasına nifak tohumları ekmektir. Ülkemizin meselelerini çözmek için çareyi terörde, kurşunda, kavgada arayanlar hem kendilerini hem de geleceğimizi hüsrana uğratacaklarının farkına bir an önce varmalıdırlar." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz