Şehitlerimiz rahat uyusunlar..!

Şehit Er Murat Karaboğa Parkı tabelasının indirilmesi dolayısıyla MHP'li Remzi Çıngı bu olayı basınla paylaşmıştı.

Şehit Er Murat Karaboğa Parkı tabelasının indirilmesi dolayısıyla MHP Akdeniz İlçe Başkanvekili Remzi Çıngı ve Yönetim Kurulu bu olayı basınla paylaşmış ve tekrar şehidin isminin yazılı olduğu tabela astırmıştı.

Bu konuyla alakalı bir açıklama yapan MHP Akdeniz İlçe Başkanvekili Remzi Çıngı, Şehidin tabelasının kaldırılması olayına duyarlı davranarak şehitlerimize sahip çıktığını bir kez daha gösterdi.

İşte O Açıklama;

15.09.2012 tarihinde basına Akdeniz Belediyesi sınırları içerisinde Çetinkaya Alışveriş Merkezi karşısında ki Murat Karaboğa isimli şehidimizin adının verildiği parkta tabelasının olmamasından dolayı basına tepkimizi açıkladıktan sonra tabelanın tekrar asılması konusunda başta Mersin Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve Akdeniz Belediye Başkanlığı göreve davet etmiştik.

Reklam
Reklam

Şehidimiz Murat KARABOĞA’nın ismin tekrar yerine takılmasında sesimize ses vererek duyarlılığından dolayı başta Mersin Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve Akdeniz Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz.

Şehitlerimiz Rahat Uyusunlar

MHP Akdeniz ilçe teşkilatı olarak şehitlerimizin ve gazilerimizin emanet ve hatırlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Çünkü Şehitlerimiz ve Gazilerimiz ülkemiz için gözünü kırpmadan vatanını, toprağını ve bayrağını korumak için canlarını seve seve feda etmişlerdir. Gaziler gününde tüm Gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: