“şehitlerimiz” Sergisi Aydınlılarla Buluştu

Aydın Belediyesi ve Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği işbirliği ile “Şehitlerimiz” sergisi...

Aydın Belediyesi ve Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği işbirliği ile “Şehitlerimiz” sergisi Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde açılan sergiye Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Aydın Şehit ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Sevil Esin ile vatandaşlar katıldı.

Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinden sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezdiler.

Reklam
Reklam

Sergide açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, “18 Mart Deniz Zaferi’nin 98. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türk vatanının ve milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: