Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Siirt'in Pervari ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur (23), memleketi Kayseri'nin Bünyan ilçesinde toprağa verildi.

Siirt'in Pervari ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur (23), memleketi Kayseri'nin Bünyan ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur'un naaşı, ambulansla Elbaşı beldesindeki baba evine getirildi. Bu sırada şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Belde meydanında düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Vekili Kasım Fikret Dayıoğlu, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, bazı siyasi partilerin il başkanları, daire müdürleri, askeri ve sivil yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur'un naaşı, kılınan cenaze namazının ardından ambulansla belde mezarlığına taşındı. Cenaze namazının kılınışı sırasında Bakan Taner Yıldız'ın da duygulandığı gözlendi.

Bakan Yıldız, cenaze namazının ardından şehidin ağabeyi Gökmen Karasungur'un koluna girerek mezarlığa kadar birlikte yürüdü.

Burada gözyaşları arasında toprağa verilen şehit Onur Karasungur'un tabutunun üzerine örtülen Türk Bayrağı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından şehidin babası Bilgi Karasungur'a teslim edildi.

Muhabir: Orhan Canbulatel / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: