Şehitlerin evine ateş düştü

Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalında terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Çavuş Onur Bakbak'ın şehit haberi memleketi Çorum'u yasa boğdu.

2 ASKER ŞEHİT, 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Komando er Murat Uzun'un Samsun'un 19 Mayıs ilçesindeki evine de ateş düştü.

İki gün önce şehit polis memuru Erkan Ertaş'ın son yolculuğuna uğurlandığı Çorum'da bugün de Şırnak Silopi'de hain terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Çavuş Onur Bakbak göz yaşları arasında toprağa verilecek.

Reklam
Reklam

2 ASKER ŞEHİT, 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bir yıl önce 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda göreve başlayan ve Silopi'de görevde bulunan 3 yıllık evli bir çocuk babası Astsubay Çavuş Onur Bakbak'ın şehit haberi Çorum'u yasa boğdu. Antalya'nın Alanya ilçesinde ikamet eden Bakbak'ın anne ve babası oğullarının şehit haberi üzerine bugün Çorum'a gelecekler.

Şehit astsubayın cenazesi 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen cenaze törenin ardından uçakla Merzifon havaalanına oradan da Ambulansla Çorum'a getirildikten sonra düzenlenen törenin ardından Çorum merkezde bulunan şehitlikte toprağa verilecek.

TEK OĞLUM ŞEHİT OLDU VATAN SAĞOLSUN

Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalında çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Komando er Murat Uzun'un Samsun'un 19 Mayıs ilçesindeki evine ateş düştü.

2 ASKER ŞEHİT, 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Irak'ın kuzeyinden Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalını kullanarak Türkiye'ye geçmeye çalışan bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan 20 yaşındaki Samsunlu er Murat Uzun, kaldırıldığı hastanede dün akşam 22.00 sıralarında şehit oldu. 19 Mayıs ilçesi Ballıca Mahallesi Gençlik Bulvarı'nda oturan Uzun ailesi, oğullarının şehit olduğu haberiyle adeta yıkıldı.

Reklam
Reklam

Evin tek erkek oğlu olan ve bir ablası bulunduğu öğrenilen Murat Uzun'un 5 aylık asker ve bekar olduğu belirtildi.

2 ASKER ŞEHİT, 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Şehidin annesi Emine Uzun(48) oğlu için ağıt yakarken, babası İbrahim Uzun(53) ise "Vatan sağ olsun" dedi. Dün akşam 23.30'da 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı'nın evlerine gelerek acı haberine kendilerine verdiğini belirten İbrahim Uzun, "Allah'tan geldi, ne yapalım. Şu an çok acı duyuyorum. Vatan sağ olsun, devletimiz sağ olsun. Bir kızım vardı, o evlendi. Bir oğlum da vardı, o da şehit oldu. Yapayalnız kaldık" diye konuştu. Anne Emine Uzun'un ise "Oğlumu bana getirin" diye ağıt yakması yürekleri dağladı.

Şehit er Murat Uzun'un naaşının, 19 Mayıs ilçesinde ikindi namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.