Şehitliğe Yakışmayan Bayrak

Çanakkale’nin Dardanos mevkiindeki Hasan Mevsuf Şehitliği girişindeki yıpranmış Türk bayrağı ziyaretçilerin tepkisini çekiyor. Yıpranmış başka...

Çanakkale’nin Dardanos mevkiindeki Hasan Mevsuf Şehitliği girişindeki yıpranmış Türk bayrağı ziyaretçilerin tepkisini çekiyor. Yıpranmış başka bir bayrak da Devlet Hastanesi'nde dalgalanıyor.

Çanakkale savaşlarının kahramanlarından Üsteğmen Hasan, Teğmen Mehmet Mevsuf ve telefoncu 3 erin bulunduğu Hasan Mevsuf Şehitliği'nin girişindeki Türk bayrağının yıpranmış hali tepki çekiyor. Şehitlik girişindeki göndere çekilmiş bayrağın uç kısımları şiddetli rüzgarın etkisiyle parçalandı. Bu haliyle dalgalanmaya devam eden bayrağın şehitliğe yakışmadığını söyleyen vatandaşlar, yetkililerden bayrağı değiştirmelerini istedi.

Reklam
Reklam

Benzer bir bayrak da Çanakkale Bahattin ve Huriye Demircioğlu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunuyor. Hastane gönderine çekilmiş olan Türk bayrağı, neredeyse yıldız kısmından itibaren parçalanmış durumda. Ancak bayrak bu haliyle gönderde dalgalanmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz