Şehitlik Anıtında İnceleme

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Garnizon Komutanı Kdm. Albay Mehmet Sandıklı Şehitlik Anıtı’nın düzenlenmesi...

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Garnizon Komutanı Kdm. Albay Mehmet Sandıklı Şehitlik Anıtı’nın düzenlenmesi için incelemelerde bulundu.

İncelemeler esnasında Belediye Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ve Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu’ da hazır bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında vatan için canını feda eden şehitlerimize olan minnet ve şükran borcunun asla ödenemeyeceğini söyledi.

Akın açıklamasında, “Ne yaparsak yapalım şehitlerimize olan minnet ve şükran borcumuzu asla ödeyemeyiz. Onları her zaman sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz. Şuan Belediye olarak Şehitlik Anıtı’nı, üzerinde İstiklal Marşımızın ve şehitlerimizin isimlerinin bulunacağı bir kaide yerleştirerek en güzel şekilde düzenlemek için Garnizon Komutan’ımız ve daire müdürlerimiz ile birlikte incelemelerde bulunuyoruz. Bu nokta da şehitlerimizin anısını yaşatacak daha güzel neler yapabiliriz düşüncesiyle istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: