Şehmus Tatlıcı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bodrum’daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden iş adamı Şehmus Tatlıcı, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze...

Bodrum’daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden iş adamı Şehmus Tatlıcı, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Tatlıcı’nın cenaze namazı ekonomi, siyaset ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Tatil için gittiği Bodrum’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden iş adamı Şehmus Tatlıcı’nın cenaze namazı öğle namazının ardından Teşvikiye Camii’nde kılındı. Cenaze namazına, Şeyhmus Tatlıcı’ya boşanma davası açtığı yönünde medyada haberleri yer alan eşi Bengi Tatlıcı, çocukları Şehmus, Taha ve Berrin Tatlıcı ve kardeşlerinin yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, eski Meclis Başkanlarından Hikmet Çetin, iş adamları Erdoğan Demirören, Faruk Süren, Bülent Eczacıbaşı, Murat Aksu, Mehmet Ali Ilıcak ve sanatçı Orhan Gencebay’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yakını ve aile dostu katıldı. Cenaze namazı öncesi Şehmus Tatlıcı’nın çocukları ve kardeşleri avluda taziyeleri kabul etti. Şehmus Tatlıcı’nın eşi Bengi Tatlıcı’da tabut başında dua etti ve göz yaşı döktü.

Reklam
Reklam

Aile üyeleri, namaz öncesi ve namaz sırasında Yasin-i Şerif ve dualar okudu. Şehmus Tatlıcı’nın tabutuna Kabe’den getirtildiği öğrenilen bir örtü konuldu. Sanatçı Orhan Genecbay da Tatlıcı’nın tabutunun başına gelerek dua etti. Cenazeye Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da çelenk gönderdiği görüldü.

Namazının ardından Tatlıcı’nın cenazesi defnedilmek için Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.

Tatlıcı’nın 27 yıllık eşi Bengi Tatlıcı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Basın mensuplarına “Sözün bittiği yerdeyiz.” diyen Bengi Tatlıcı, “Konuşacak pek fazla bir şey yok. Kalp krizi geçirmiş yanında değildim.” demekle yetindi.

Şehmus Tatlıcı’yı çocukluğundan beri çok yakından tanıdığını belirten Eski Meclis Başkanı Hikmet Çetin, “Şehmus Bey özel bir kişiydi, bir sektördü. O bakımdan çok büyük üzüntü içindeyim. Böyle beklenmedik bir ölüm hepimizi büyük ölçüde üzdü, çok da sarstı. Allah rahmet eylesin”. dedi.

Şehmus Tatlıcı’yı yakından tanıdığını dile getiren İş adamı Faruk Süren de Tatlıcı’nın iş dünyasında tanınan bir insan olduğunu dile getirdi. Süren, “Sevecen, girişken, işin icabı her şeyi bilen bir iş adamıydı. Allah rahmet eylesin.” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

İş adamı Erdoğan Demirören ise, Şeyhmus Tatlıcı’yı 1970’li yıllardan beri tanıdığını belirterek şöyle konuştu: “Efendi, çalışkan bir insandı. Kendi işlerini yapardı. Elinden geldiği kadar herkese yardım etmeye çalışan, geniş bir ailenin ferdiydi. Rahmetli ağabeyini de tanırım. İyi bir insandı.”

Tatlıcı ile her sene yaz mevsiminde görüştüklerini aktaran sanatçı Orhan Gencebay da, bu yaz da görüşmeyi düşündüklerini ancak nasip olmadığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: