Şehrin Dili yeni yayın dönemine başlıyor

Gazeteci Metin Karakoç’un Bugün TV ekranlarında her hafta hazırlayıp, moderatörlüğünü yaptığı Şehrin Dili Programı yeni yayın dönemine başlıyor.

Ramazan ayında bir ay boyunca birçok farklı noktadan canlı yayın yapan Şehrin Dili Ramazan Özel programı, Türkiye’de yayın yapan TV programları arasında en başarılı program olarak seçildi.

Metin Karakoç ile Şehrin Dili programı, bir aylık aradan sonra Bugün TV ekranlarında yaklaşan yerel seçimler nedeniyle her hafta Cumartesi günleri saat 17.10 ile 18.00 arasında farklı konu ve konukları ile seçimin nabzını tutmaya devam edecek.

Gazeteci Metin Karakoç ile Şehrin Dili programının yeni yayın döneminde Bugün TV Ankara stüdyolarında ilk konukları CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili İdris Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Sözcüsü Tülay Kaynarca olacak.

Reklam
Reklam

ADAYLAR VE SEÇİM STRATEJİSİ KONUŞULACAK…

Bugün TV Ankara stüdyolarında Şehrin Dili programının ilk konuğu CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın oluyor. 26 Ekim 2013 Cumartesi günü 17.10 ile 18.00 arasında yayınlanacak olan Şehrin Dili programında, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, gazeteci Metin Karakoç’un 2014 yerel seçimler için aday belirleme ve seçim stratejileri ile ilgili sorularını yanıtlayacak.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn Gökan Günaydın ile Bugün Tv Ankara Studyolarında yerel seçimlere yönelik önemli açıklamalar yaptı pazar günü yayında sakın kaçırmayın

Bugün Tv Ankara Studyolarında Anayasa Koms Başkan Vekili Sn İdris Şahin beyle yeni Anayasayı konuştuk

İstanbul Milletvekili Sn Tülay Kaynarca yı Bugün Tv Ankara Stüdyolarında ağırladık

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcüsü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: