Şehzade Koleji Öğrencileri, Güreş Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencileri, 15-16 Yaş Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’ndan 2 madalya ile...

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencileri, 15-16 Yaş Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’ndan 2 madalya ile döndü. Şampiyonada, 63 kiloda güreşen Eyüp Sayan Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya, 69 kiloda güreşen Deniz Yasak’ta Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 2011-2012 öğretim yılı okul sporları müsabakaları kapsamında düzenlenen şampiyonaya, grekoromen stilde 28 ilden 120 güreşçi, serbest stilde de 26 ilden 111 güreşçi katıldı. Şampiyonaya Manisa’yı temsilen katılan Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencileri Eyüp Sayan ve Deniz Yasak dereceye girerek Manisa’nın gururu oldu.

Reklam
Reklam

Özel Şehzade Mehmet Koleji Güreş Takımı Antrenörü Behçet Karaca, Türkiye Şampiyonası’nda madalya alan öğrencilerin Manisa’ya gurur yaşattığın söyledi. Sporcularını kutlayan Karaca, “Onların ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği veren okul yönetimi, öğretmenlerimize ve öğrencilerin ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: