Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi Öğrencisi Web Sayfası Yarışmasında Birinci Oldu

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Seyfettin Peynirci, "DEV Öğrenciler Marka Kent...

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Seyfettin Peynirci, "DEV Öğrenciler Marka Kent Manisa'yı Tanıtıyor" konulu web sayfası yarışmasında birinci oldu. Manisa Bilişim Platformu öncülüğünde Valilik, Belediye, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen yarışmada Peynirci, lise kategorisinde birincilik ödülü aldı. Peynirci, geçen yılki yarışmada ikinci olmuş, Ulusal Bilişim Olimpiyatı web sayfası tasarım yarışmasında ise altın madalya kazanmıştı.

Reklam
Reklam

Seyfettin Peynirci, başarısını görsel tasarıma ilgisine ve ideal güzelliği arayışına borçlu olduğunu belirterek, "Okulumuzda çok güzel bir bilgisayar laboratuvarı bulunuyor. Manisamız'ı tanıtabilmek için burada uzun süren çalışmalar yaptım. Danışman öğretmenimiz de yol gösterdi. Manisa hakkında babamdan da destek aldım. Birincilik ödülünü kazandığım için çok mutluyum." dedi. Bilgisayar Olimpiyatı Koordinatörü Menaf Er ise, "Manisamız'ı tanıtma adına daha önceden de birincilikler almıştık. Bu sene de öğrencimiz Seyfettin Peynirci bu ödülü aldı. Kendisini ve ailesini kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: