Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Koordinatörü Ayyıldız'ın annesi vefat etti

Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Şemsettin Ayyıldız’ın annesi Rabia Ayyıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu...

Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Şemsettin Ayyıldız’ın annesi Rabia Ayyıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 83 yaşındaki Ayyıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu, Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.
Çevresinde hayırsever kişiliğiyle tanınan Rabia Ayyıldız'ın cenazesi, İzmir Bornova Ali Rıza Güven Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Bornova yeni mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze namazının ardından taziyeleri kabul eden Şemsettin Ayyıldız, annesinin ilerlemiş yaşına rağmen her sabah kalktığında gazetesini eline alıp bütün sayfaları atlamadan düzenli şekilde okuduğunu, özellikle yurt dışında görev yapan eğitim gönüllüleri olmak üzere Başbakan ve Bülent Arınç ile ilgili haberleri gördüğünde onlara önce dua eder, sonra o haberleri gazeteden kesip dosyasında arşivler, kendisine ziyarete gelenlere bu haberleri okudunuz mu diye sorardı?” dedi.
Ayyıldız, geçtiğimiz yıl yapılan referandumda annesinin sağlık problemleri olmasına rağmen Elazığ'a gidip oyunu kullandığını da hatırlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz