Şehzade Mehmet Öğrencisi Furkan Masa Tenisinde Manisa Birincisi Oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Manisa genelinde düzenlenen Mesir Şenlikleri Teşvik Turnuvası Masa Tenisi...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Manisa genelinde düzenlenen Mesir Şenlikleri Teşvik Turnuvası Masa Tenisi müsabakalarında, Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencisi Furkan Koç birinci oldu. 75. Yıl Spor Salonu'nda yapılan 11 sayılık üç set şeklindeki maçlarda rakiplerini yenen Koç'un madalyasını, Masa Tenisi İl Temsilcisi verdi.

Masa tenisinin derslerine engel olmadığını belirten Koç, "SBS'de başarılı olduktan sonra Şehzade Mehmet Lisesi'ne kayıt yaptırmaya hak kazandım. Okulumu ve masa tenisini çok seviyorum. Spor yapmak, ders çalışmama katkı sağlıyor. İleride yurtdışında okumak istiyorum. Bunun için hem derslerde hem de sporda başarılı olmam gerekiyor. Okulum Şehzade Mehmet Lisesi'ni, başarıma katkı sağlayıp beni daha iyi yerlere ulaştıracağını bildiğim için seçtim." dedi.

Reklam
Reklam

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Zafer Çoruk da, "Öğrencimizin masa tenisinde Manisa birincisi olması bizleri de çok sevindirdi. Öğrencilerin bedensel ve zihinsel olarak başarılı olması en büyük amacımız. Öğrencimi ve ailesini kutluyor, okulumuzdaki başarılarının daha da artacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: