Şehzade Öğrencileri Basketbolda Amasya’yı Temsil Edecek

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Yıldız Erkekler Basketbol Müsabakaları’nın...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Yıldız Erkekler Basketbol Müsabakaları’nın Amasya ayağı sona erdi.
Amasya il genelinde yapılan müsabakalarda Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Top Koleji, turnuvaya katılan tüm okulları geride bırakarak ‘Yıldız Erkekler Basketbol Müsabakaları Bölge Şampiyonası’nda Amasya’yı temsil etme hak kazandı.
Karşılaşmaların Amasya ayağının gerçekleştirildiği Hamit Kaplan Spor Salonu’ndaki mücadeleye yoğun ilgi gösterildi. Taraftar desteğini de arkasına alan Özel Yavuz Selim Top Koleji öğrencileri, maçlarda adeta fırtına gibi esti.
Özel Yavuz Selim Top Kolejinde büyük sevinç yaşanırken, genç basketbolcular mutluluklarını takım arkadaşları ve taraftarları ile paylaştı. Şehzade Eğitim Kurumları Müdürü Oğuz Köker ve yardımcılar Bilal Çelik, Hüseyin Sönmezoğlu oyuncuların sevincine ortak oldu.
Okul müdürü Oğuz Köker, nitelikli insan yetiştirmede bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin eğitim ve öğretim kurumlarının vazgeçilmezleri olduğunu söyledi.
Köker konuşmasının devamında, “Öğrencilerimizin donanımlı yetişebilmeleri için elimizdeki imkânları maksimum seviyede kullanmaya çalışıyorlar. Bu anlamda her türlü desteği sağlayan okul yönetim kurulumuza, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize, her zaman yanımızda olmaya çalışan velilerimize teşekkür ediyorum.
Sahada şampiyonluk adına mücadele eden öğrencilerimiz, rakiplerine karşı da centilmen bir oyun anlayışı ortaya koyması önemli. Onları elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum.” diye konuştu.
Beden Eğitimi Öğretmeni Tahir Kurt, okulun spor takımlarının 2013 yılında birçok branşta başarıya imza attıklarını belirterek, “Futsal Amasya İl 3’cülük kupası, Küçükler Masa Tenisi Müsabakalarında il 2.lik kupası, Yıldız Kızlar Masa Tenisi karşılaşmalarında ise 3.lük kupası aldık. Son olarak da basketbolda Amasya şampiyonluk kupasının okulumuza gelmesi bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: