Şehzade Öğrencileri, Masa Tenisi Müsabakalarında Il 2.'si Oldu

Amasya Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyetlerini gösteren Özel Yavuz Selim Top Koleji, başarılarına bir yenisi...

Amasya Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyetlerini gösteren Özel Yavuz Selim Top Koleji, başarılarına bir yenisi daha ekledi.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen okullar arası masa tenisi müsabakalarında Özel Yavuz Selim Top Ortaokulu öğrencileri, küçükler kategorisinde Amasya il 2.'si oldu.

Yavuz Selim Top Koleji’nin bu tür başarıları bir gelenek haline getirdiğini kaydeden Okul Müdürü Oğuz Köker, öğrencilerin masa tenisinde de bu geleneği sürdürüp, küçükler kategorisinde Amasya 2.si olduğunu ve bu başarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Köker, “Öğrencilerimizi ders çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel aktivitelerle çok yönlü yetiştirmeye çalışıyoruz. Masa tenisi müsabakasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Okulun çalışmaları ve eğitimi hakkında bilgi veren Özel Yavuz Selim Top Koleji Müdürü Oğuz Köker, “Öğrencilerin kurulan değişik kulüpler kapsamında sosyal, kültürel, sportif ve akademik çalışmalara katılmasını, mesafe almasını önemsemekteyiz. Velilerimizden dönem başına bu tarz kulüplere öğrencilerini yönlendirmelerini talep ediyoruz. Bu başarıda anne babalarınız, kardeşleriniz ve yakınlarınızın da katkısı büyüktür. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Okulun beden eğitimi öğretmeni Tahir Kurt ise spor takımlarının bugüne kadar birçok branşta başarıya sahip olduğunu dile getirerek, masa tenisindeki bu başarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: