Sekbilder Okuma Salonları Futbol Turnuvası Düzenledi.

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Okuma Salonu Öğrencilerine Futbol Turnuvası düzenledi....

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Okuma Salonu Öğrencilerine Futbol Turnuvası düzenledi.

Siirt'te kısa adı SEKBİLDER olan Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince il merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren 6., 7., 8. sınıf okuma salonu öğrencileri arası futbol turnuvası düzenledi. Futbol turnuvasına 10 takım halinde 300 öğrenci katıldı. Selam Halı Saha ve Kurt Spor Tesisleri'nde gün boyunca devam eden müsabakalarda kıyasıya yapılan mücadalelerin sonunda 6. sınıflarda Merkez Okuma Salonu, 7. sınıflarda Kurtalan Okuma Salonu ve 8. sınıflarda da Çal Mahallesi Okuma Salonu birinci olmayı başardı.

Reklam
Reklam

Turnuva ile ilgili bilgi veren Sekbilder Okuma Salonları Genel Koordinatörü Ali Dutar, "Okuma salonlarımıza devam eden öğrencilerimizin kaynaşması ve sporun kardeşlik vurgusunun özümsenmesi anlamında proje kapsamında ele alınan futbol turnuvasını gerçekleştirdik." diyerek şöyle konuştu:

“İl merkezinde ve ilçelerimizde bulunan okuma salonlarımız turnuvamıza iştirak ettiler. Güzel bir kaynaşma ortamı oluştu. Centilmence geçen maçların sonunda birinci olan takımlarımızı forma ve madalya ile ödüllendirdik. Futbol turnuvasıyla öğrencilerimizin sosyal ve sportif açıdan gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bunu ilk adımda başardığımızı sanıyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: