SEKBİLDER okuma salonlarından muhtaç ailelere gıda yardımı

Siirt Eğitim Kültür Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) çatısı altında bulunan okuma salonlarına devam...

Siirt Eğitim Kültür Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) çatısı altında bulunan okuma salonlarına devam eden bin öğrenci ailesine gıda paketi yardımı yapıldığı belirtildi.

SEKBİLDER Okuma Salonları Koordinatörü Haydar Akdemir, 7. ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan bin aileye gıda paketi yardımı gerçekleştirildiğini, yardımların devam edeceğini ifade etti.

Dernek olarak hizmet amaçlarının, eğitim ve yardımlaşma olduğunu kaydeden Akdemir, SODES kapsamında hazırlanan projelerle SBS ve LGS’ye hazırlanan öğrencilere yıl boyunca eğitim destek kursları sağladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Dershanelerdeki müfredatı SBS ve LYS’de uyguladıklarını ve dershanelerdeki bütün imkânların okuma salonlarında mevcut olduğuna dikkat çeken Akdemir, “Dershanelerdeki bütün imkânlar okuma salonlarımızda mevcuttur. Okumak isteyip de dershanelere gitme imkânı olmayan öğrencilere sahip çıkıyoruz. Bu öğrencilerimize bu imkânı veriyoruz. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere kurslarımız devam etmektedir. Amacımız, bu öğrencilerimizi güzel lise ve üniversitelere yerleştirmektir.” dedi.

Eğitim yanında, sosyal ve ekonomik olarak öğrenci ve velilerine yönelik maddi yardımda bulunduklarını dile getiren Akdemir, “Maddi durumu iyi olmayan bin öğrenci ailemize gıda yardım paketi verdik. Kurban Bayramı'nda bayram eti verdik. Bu tür yardımlarımız devam edecek. Buradaki amaç, gönül almak ve gönül kurmaktır.” diye ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz