SEKBİLDER Okuma Salonu Velileri Iftarda Buluştu

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) Okuma Salonları'nda okuyan öğrenci velilerine...

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) Okuma Salonları'nda okuyan öğrenci velilerine Özel Celal Değer Koleji'nde iftar verdi.

SEKBİLDER Okuma Salonları Genel Kordinatörü Ali Dutar, velilerin katılımlarından ve alakalarından dolayı son drece memnun olduklarını kaydetti. İftar programının gelenekesel hale geldiğini belirten Dutar, "Amacımız iftar vesilesiyle görüşme, tanışma ve kaynaşmaktı. Salonlarımıza devam eden öğrencilerimizin velilerinden vakitleri müsait olanlar davetimize icabet ettiler,geldiler,aynı sofrayı paylaşarak aynı mutluğu birlikte yaşadık." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Veliler ise okuma salonlarının sıcak, şefkatli ve merhamet duygularının zirvede olduğu böylesi bereket dolu bir ayda, iftar programı düzenleyerek öğrencilerin ve velilerin bir araya getirilmesine vesile oldukları için memnuniyetlerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz