Şeker İş Sendikası Yozgat Şubesi Başkanı Macit:-"Şeker Kanunu Tasarısı Ile Milyonları Bulan Pancar Ailesi Sarsıldı"

Şeker İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ömer Macit, TBMM'ye gönderilen Şeker Kanunu'nda Değişiklik Tasarısı'nın sayıları milyonları bulan pancar üreticisi ve

Şeker İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ömer Macit, TBMM'ye gönderilen Şeker Kanunu'nda Değişiklik Tasarısı'nın sayıları milyonları bulan pancar üreticisi ve ailelerini derinden sarstığını belirtti.

Macit, yaptığı açıklamada, şeker pancarı tarımı ve pancar şekeri üretiminin ülke ekonomisi açısından taşıdığı önemin göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

Şeker Kanunu'nda Değişiklik Tasarısı'nın yasalaşmaması için her türlü meşru girişimde bulunacaklarını ifade eden Macit, şunları kaydetti:

"Şeker Kanunu tasarısı ile milyonları bulan pancar ailesi sarsıldı. Sendikamız, pancar ekim alanları, fabrikaları, üreticileri ve işçilerin yoğun olduğu bölgelerin meclisteki temsilcisi milletvekillerinin şeker konusundaki hassasiyet ve samimiyetlerinin bilincindedir. Yöre milletvekillerinin kendi insanlarının aleyhine bir mantıkla hazırlanan bir tasarıya onay vermeyeceklerinden emin olmakla beraber, Sendika olarak tasarının bu haliyle yasalaşmaması için her türlü meşru girişimde bulunacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: