Şeker İş Sendikası'ndan Kameraman Ünal'a Destek

Şeker İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, Suriye rejimi tarafından alıkonulan kameraman Cüneyt Ünal'a destek...

Şeker İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, Suriye rejimi tarafından alıkonulan kameraman Cüneyt Ünal'a destek ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Şeker İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, yurt içinde ve yurt dışında çektiği görüntülerle usta bir kameraman olduğunu tescilleyen ve 17 yıldır profesyonel olarak bu hizmeti yürüten Ünal’ın savaş suçlusu gibi Suriye televizyonu ekranlarından dünyaya duyurulmasını şiddet ve nefretle kınadıklarını bildirdi. Gök, "Kamuoyunu aydınlatmada her türlü fedakarlığı göze alarak gece gündüz demeden ekmeği için mücadele eden ve bu uğurda kimi zaman canını ortaya koyan kameramanlarımızdan Cüneyt Ünal’ın sadece görevini yapmak için gittiği Suriye’de zorla alı konularak kötü muameleye maruz bırakıldığı görüntüleri bizleri derinden üzmüştür. Aciziyet içerisinde sivil demeden katliamlarını her gün sürdüren Suriye Devleti’nin kameramanımızın sağ salim Türkiye’ye dönmesi konusunda büyük sorumluluğu vardır. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere hükümet yetkililerinin gereken hassasiyeti gösterdiklerine yürekten inanmaktayız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: