Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Göktan:Amacımız Sürdürülebilir Kalkımaya Destek

Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan, "Kurulduğu 60 yıldan bugüne yaygın hizmet yapan, üreticinin...

Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan, "Kurulduğu 60 yıldan bugüne yaygın hizmet yapan, üreticinin yanında olan bir banka olduk. Bu hizmetleri yaparken temel amacımız sürdürülebilir kalkımaya destek sağlamaktır." dedi.

Şekerbank'ın 60. kuruluş yılına özel olarak düzenlediği 'Üreten Anadolu Buluşmaları' panellerinin üçüncüsü Rize’de yapıldı. Rize Dedeman Otel’de yapılan panele Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. İsmail Safi, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Basri Göktan ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan ise özellikle yerel üretimin, girişimcinin, esnafın desteklenmesi ile ilgili kendilerini sürekli destekleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında şöyle dedi: "Şekerbank 1953 yılında küçük üreticilerin tasarruflarıyla kurulan bir bankadır. kurulduğu 60 yıldan bugüne yaygın hizmet yapan, üreticinin yanında olan bir banka olduk. Bu hizmetleri yaparken temel amacımız sürdürülebilir kalkımaya destek sağlamaktır."

Yapılan konuşmaların ardından panele geçildi. Moderatörlüğünü Gazeteci Yazar Günseli Özen Ocakoğlu’nun yaptığı panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü İletişim Koordinasyon ve Finansman Daire Başkanı Hakan Akçin, Pazarlama ve Marka Danışmanı Dilek Özman, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Şekerbank T.A.Ş Genel Müdürü Meriç Uluşahin ve Gazeteci Yazar Güngör Uras panelist olarak katıldı. Panelde bölge ürünlerinin katma değerli markalara dönüşümü, Rize’de kentsel dönüşüm, marka kent olma yolunda Rize, finans sektörü ve reel sektör işbirliği ile Rize’nin geleceği, bölge ekonomisinin geleceği konuları masaya yatırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: