Şekerbank’tan Bursalı esnafa ‘Kahraman Kredi’

Şekerbank, Bursa’nın 89. kurtuluş gününe özel ‘Kahraman Kredi’ kampanyası başlattı. Bursalı esnafın ve küçük işletmelerin...

Şekerbank, Bursa’nın 89. kurtuluş gününe özel ‘Kahraman Kredi’ kampanyası başlattı. Bursalı esnafın ve küçük işletmelerin finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen kampanya 5–16 Eylül 2011 tarihleri arasında devam edecek.
Şekerbank, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan Bursalı müşterilerine, düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkânı sağlayacak. Kahraman Kredi kampanyası kapsamında, Bursalı esnaf ve küçük işletmeler, 30 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek. 1 yıl vade için, aylık yüzde 1,35 faizin uygulanacağı Kahraman Kredi, ayrıca üç ay taksit ötelemeli olacak.
Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, Anadolu’daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi.
Halit Haydar Yıldız, şunları söyledi: “Anadolu bankacılığı misyonumuz doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz