Sekerbank'tan Dünya Çiftçiler Günü'nde Masrafsız Kredi

Eskişehir Tepebaşı Ziraat Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Şekerbank Porsuk Şube Müdürü Dilber Pekdemir, tarım sektöründe...

Eskişehir Tepebaşı Ziraat Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Şekerbank Porsuk Şube Müdürü Dilber Pekdemir, tarım sektöründe 60 yıllık deneyimi olan Şekerbank’ın, 14 Mayıs'ta kutlanan 'Dünya Çiftçiler Günü'ne özel, masrafsız 25 bin TL 'ye kadar kredi kullandırdığını belirtti.

Pekdemir, çiftçilere yönelik faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği Anadolu Turları ile bugüne kadar 6 bin 500 köyü tek tek gezen Şekerbank’ın, bu kapsamda Anadolu Turları ile de 195 bin çiftçiye ulaştığının altını çizdi. Dilber Pekdemir şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Şekerbank, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel olarak zirai kredilerde masrafları kaldırırken 25 bin TL'ye kadar da kredi olanağı sağlıyor. Bu sene de 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak zirai kredilerle masrafları kaldırdık. Çiftçiler tohum, gübre, fide, zirai ilaç ve yem gibi her türlü tarımsal ihtiyaçlarının finasmanı için kullandıkları zirai krediler için 31 Mayıs’a kadar masraf ödemeyecek.”

Şekerbank'ın Tarım Bankalılığı uzmanlarının, 2008 yılından bu yana her yıl gerçekleştirdikleri tarım sektörüne yönelik Anadolu Turları kapsamında, 6 bin 500'e yakın köy ziyareti ile 195 bin çiftçi ile görüştüğünü kaydeden Pekdemir, “Bu yıl altıncısını gerçekleştirdiğimiz Hasat Kart Anadolu Turu için ise şu anda uzman ekiplerimiz sahada bulunuyor. Ekiplerimiz mayıs sonuna kadar çiftçilerimizi ziyaret etmeye devam edecek" açıklamasını yaptı.

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan da çiftçinin yanında olan Şekerbank’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: