Şekerden Daha Tatlı Tatlandırıcı

Hermesetas tatlandırıcıları şekeri hayatımızdan eksik etmezken, şekerin verdiği zararlardan da koruyor.

Hermesetas yüzyılı aşkın süredir maksimum kaliteyle üretim yaparak milyonlarca insanın sağlığını koruyor. Sağlığımızın bekçisi de diyebileceğimiz bu ürün, saflığıyla olduğu kadar tadıyla da maksimum kalite içeriyor. Kullanıldıktan sonra ağızda metalik tat hissi bırakmıyor. Tatlandırıcı gücü ise çok yüksek. Bir Hermesetas tablet bir kesme şekerin veya bir çay kaşığı toz şekerin tatlandırıcı gücüne eşdeğer nitelikte. Bu özelliğiyle şeker lüksünden vazgeçemeyenlere sağlığı ve lüksü bir arada sunuyor. Şekerden 450 kat daha tatlı olmasıyla hem şekerin tadını aratmıyor hem de şekerin vücuda verdiği zararlardan koruyor.
Diyabetikler için de öneriliyor
Formunu şekerin fazla kalorileriyle bozmak istemeyenler için de ideal Hermesetas tatlandırıcıları özellikle diyabetiklerde sağlıklı yaşam için vazgeçilmez bir ürün. 300 tabletlik formuyla cepte de taşınabilen Hermesetas tabletleri otomatik dağıtıcı mekanizma sayesinde istenilen miktarda kullanılabiliyor. 1200 tabletlik şekliyle de daha fazla kullananlar için alternatif oluşturuyor. Yenilenen şeffaf ambalajıyla da kullanımdan sonra ne kadar kaldığını görmeye olanak sağlıyor.
Hamileler kullanabiliyor
Kullanım miktarıyla da şekerden alacağınız zarardan uzak kalıp ağzınızın tadını bozmuyorsunuz. Bir insan ömrü boyunca her gün 28 tablete kadar Hermesetas kullanabiliyor. Hamile bayanlar da aynı adette güvenle Hermesetas tatlandırıcı alabiliyor. Çocuklar da ise vücut ağırlığı göz önünde bulunarak alınıyor. Hermesetas tatlandırıcıları 1904’ten beri en iyi kalite ve saflıktaki ham maddeyle İsviçre’de üretim yapmaya devam ediyor. Avrupa’da da en fazla tercih edilen tatlandırıcı olan Hermesetas’ın 100’ü aşkın ülkede pazar alanı bulunuyor.

Reklam
Reklam