Seksenler 155. bölüme Erol Büyükburç konuk oldu

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden Seksenler 155. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Erol Büyükburç'un anıldığı Seksenler son bölümde, ayrıca Nazlı'ya mektup yazan Dümbüllü Niyazi mahalleye geri döndü!

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Seksenler yeni bölümüyle perşembe akşamlarına renk katmaya devam etti. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin rol aldığı Seksenler dizisinin bu bölümde Erol Büyükburç rüzgharı esecek. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişin bir Türk ailesi üzerinden eğlenceli bir şekilde anlatan Seksenler 155. bölümün Niyazi mahalleye geri döndü.

Geçtiğimiz haftalarda Cüneyt Arkın ve Zeki Müren tiplemeleriyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Türkiye'nin Elvis Presley'i Erol Büyükburç konuk oldu.

SEKSENLER'DE EROL BÜYÜKBURÇ RÜZGARI

Çınaraltı mahallesinde ünlü geçidi! Sergen ve Zeki Müren'den sonra şimdi de Erol Büyükburç mahalleye geldi! Ünlü sanatçı Erol Büyükburç'u pastanesinde gören Sami ise gözlerine inanamadı. Mahallede birbirinden eğlenceli anlar yaşandı! Uzun zamandan sonra Nazlı'ya mektup yazan Dümbüllü Niyazi mahalleye geri döndü! Niyazi'deki değişiklik görenleri hayrete düşürürken, Ergun kıskançlık krizine girdi! Çağatay, Rukiye'ye sürpriz olarak Ahmet ile iş birliği yapıp Fehmi'den gizli eve şofben aldı. Fehmi gerçeği öğrendiğinde evde büyük bir kıyamet koptu.