Seksenler neden yok? Seksenler’in yeni bölümü ne zaman?

Her hafta Pazartesi günleri izleyicisiyle buluşan Seksenler dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi için flaş bir karara imza atıldı. Dizinin akıbeti merak ediliyor. Peki Seksenler neden yok?

  1. bölümü yayınlanması gereken Seksenler dizisinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Seksenler dizidinin yerine Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayınlanacak. Seksenler’in yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor.

SEKSENLER NEDEN YOK?

Seksenler dizisinin yeni bölümünün neden olmadığına dair bir bilgi paylaşılmadı. Seksenler’in yerine Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayınlanıyor.

SEKSENLER’İN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Her hafta Pazartesi günleri ekrana gelen Seksenler dizisinin yeni bölümünün 27 Eylül 2021 Pazartesi günü yani bugün yayınlanması bekleniyordu. Ancak konuyla ilgili henüz tarih duyurusu gelmedi. Seksenler yeni bölümü bugün de ekrana gelmeyecek.

TRT1 YAYIN AKIŞI

01:45 Biz Bir Dolaşalım

03:15 Yeşil Deniz

05:05 Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi

06:00 Tövbeler Olsun

09:10 Kalk Gidelim

12:25 Benim Adım Melek

16:10 Seksenler

19:00 Ana Haber

20:00 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

23:00 Dizi

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ahmet'in "Annem en çok beni seviyor" sözleri üzerine Çağatay, "Annem en çok beni seviyor" diye diretince ikili iddiaya girer. Böylelikle iddiayı kimin kazanacağı ve Rukiye'nin en çok hangi oğlunu daha çok sevdiği merak konusu olur. Aynı zamanda Butik Ali ve Çağatay ortaklığında önemli gelişmeler meydana gelir. Butik Ali zengin olduklarını düşünür ancak hiç beklenmedik olay ile karşı karşıya kalırlar.

Anahtar Kelimeler: