Sel Bölgesinde Hasar Tesbit Çalışmaları Başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis beldesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan...

Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis beldesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan sel’in vurduğu bölgeleri yerinde inceledi.

Dün gece başlayan ve sele dönüşen sağanak yağmur sonrası alt üst olan Turgutreisi kaymakam Mehmet Gödekmerdan ziayret etti. Belediye başkanı Mehmet Dinçberk’in eşlik ettiği Gödekmerdan sel vuran Turgutreisi yerinde inceledi ve vatandaşların şikâyetlerini dinledi. Gödekmerdan özellikle selin en çok etkili olduğu Turgut Özal Caddesi ve Atatürk bulvarında incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Hasar tespit çalışmalarında bulundurduklarını belirten Gödekmerdan, “çok üzücü bir durum. Birçok ev ve işyeri sular altında kalmış. Bizde incelemelerde bulunup, hasarları tespit edip ne gerekiyorsa yapacağız”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: