Sel Taşkınına Uğrayan Köprünün Yenileme Çalışmaları Başladı

Malkara İlçesine bağlı Evrenbey köyünde bulunan ve civardaki 15 köyün ilçeyle bağlantısını sağlayan Evrenbey köprüsünün yıkılarak yeniden yapım çalışmalarına başlandığı

Malkara İlçesine bağlı Evrenbey köyünde bulunan ve civardaki 15 köyün ilçeyle bağlantısını sağlayan Evrenbey köprüsünün yıkılarak yeniden yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Köy Muhtarı Bedri Karabıyık, yaptığı açıklamada, yüklenici firma tarafından Köprü inşaatının 1,5 ay içinde bitirilmesinin öngörüldüğünü belirterek, 6,5 kilometre de dere ıslah çalışmasının yapılacağını kaydetti.

Karabıyık, bin 300 metre kanal betonlamasının da yapılacağı inşaatlar için Tekirdağ İl Özel İdaresinin 2 milyon TL ihale bedeli ödemesi yapacağını belirterek, köprüler ve dere ıslahlarının yapıldıktan sonra sorunlarının kalmayacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Alper Eral

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: