Selahattin Özdemir’den Fazıl Say’a Tepki

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Selahattin Özdemir, arabeskle ilgili sözlerinden ötürü ünlü piyanist Fazıl Say'a tepki...

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Selahattin Özdemir, arabeskle ilgili sözlerinden ötürü ünlü piyanist Fazıl Say'a tepki gösterdi.

Selahattin Özdemir, İskenderun’da sahne aldığı eğlence mekanında, arabesk müzikle ilgili sözlerinden dolayı ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’a tepki gösterdi. Özdemir, “Bir kere senin yapmış olduğun müzik, Türkiye'deki insanların ruh haline hiç hitap etmiyor. Bir kere sen burada kaybediyorsun Fazıl Say. Sen birilerinin müziğini Türkiye'ye getiriyorsun, kabul ettirmeye çalışıyorsun" dedi.

Reklam
Reklam

Say'ı Türkiye'de dinleyen büyük bir kitle olmadığını ileri süren Özdemir, "Yani popüler kültürlü görünmeye çalışanlar, senin konserine gidiyorlar, seni dinliyorlar belki ama inanın ki çok bir şey anladıklarını sanmıyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: