Selam Filmi, Azerbaycan'da Vizyona Giriyor

2013 yılının en çok ses getiren yapımlarından biri olan, Türkiye ve Avrupa’da 2 milyondan fazla...

2013 yılının en çok ses getiren yapımlarından biri olan, Türkiye ve Avrupa’da 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Selam filmi, 11 Temmuz’da Azerbaycan’da vizyona giriyor.

Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı Selam filmi, 11 Temmuz’da Azerbaycan’daki izleyicileriyle buluşuyor. Türkiye ve Avrupa’da 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Selam, idealleri uğruna sevdiklerinden, ailelerinden, evlerinden, yurtlarından ayrılarak 3 farklı kıtaya doğru yola çıkan Harun, Adem ve Zehra öğretmenin hikayesini konu alıyor.

Reklam
Reklam

Yönetmenliğini Levent Demirkale’nin yaptığı filmin başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Fatma Karanfil, Hasan Nihat Sütçü, Burçin Abdullah, Emre Karakoç gibi isimler yer alıyor. Çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa’da gerçekleştirilen film, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip.

Sabri Koç (Neyir Film) ve Haluk Örgün’ün yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Necati Şahin kaleme aldı. Filmin dağıtımını ise Warner Bros yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: