Selam Filmi Zonguldak'ta gösterime girdi

‘Selam’ filmi, Zonguldak’ta gösterime girdi.

Yurt dışında zorlu şartlarda görev yapan öğretmenlerin fedakarlıklarını anlatan, ‘üç umut, üç gaye, üç ideal’ sloganı ile yola çıkan ‘Selam’ filmi, Zonguldak’ta gösterime girdi.

Yapımcılığını Neyir Film, yönetmenliğini Sabri Koç, başrollerini Yunus Emre Yıldırımer, Burçin Abdullah, Hasan Nihat Sütçü, Fatma Karanfil, Emre Karakoç, Saba Merhi ve Canan Uzun’un oynadığı, üç ayrı kıta ve üç ayrı ülkede çekilen filmde, yaşanmış hayat hikayeleri canlandırılıyor. Fedakarlığı dünyanın en ücra köşelerine kadar yayılan Anadolu insanının eğitim hizmetleri, ilk kez sinema diliyle izleyici karşısına çıkıyor.

Reklam
Reklam

TÜÇAP, SELAM’I Zonguldak’A GETİRDİ

Zonguldaklı sinemaseverlerin yoğun istekleri üzerine Tüm Çalışanlar Platformu (TÜÇAP) önderliğinde Zonguldak’a getirilen filmin gala gösterimi yarın saat 20.00′de Prestij Sinemaları’nda yapılacak. Galaya protokol mensupları ve seçkin davetlilerin yanı sıra filmde rol alan 3 oyuncu da katılacak.

TÜÇAP Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hamzaçebi, yaptığı açıklamada, “Gün geçtikçe artan bir talep var. Bir seyreden bir daha seyretmek istiyor. Zannediyorum, önümüzdeki günlerde sinema salonlarında bir sıkışma olacak. Sinemaseverlerin ve Zonguldaklı hemşehrilerimizin kaçırmamasını tavsiye ediyorum.” dedi.

BU GÜN AKŞAM GALA YAPILACAK

Bu arada filmle ilgili tanıtım galası, 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de Prestij sinemalarında yapılacak. Galaya protokol mensupları ve seçkin davetlilerin yanı sıra filmde rol alan 3 oyuncu da katılacak. TÜÇAP Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hamzaçebi, “Gün geçtikçe artan bir talep var. Bir seyreden bir daha seyretmek istiyor. Zannediyorum, önümüzdeki günlerde sinema salonlarında bir sıkışma olacak. Sinemaseverlerin ve Zonguldaklı hemşerilerimizim kaçırmamasını tavsiye ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: