Selamet Okul İnşaatlarını İnceledi

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, kent genelinde yapımına bir süre önce başlanan...

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, kent genelinde yapımına bir süre önce başlanan okul inşaatlarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Selamet, "İnşaaların tamamlanmasıyla çocuklarımız daha modern okullarda eğitim görecek" dedi.

Yapımı hızlı bir şekilde devam eden ve 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı'na yetiştirilmesi planlanan okul inşaatlarını denetleyerek, burada söz konusu çalışmalar hakkında yetkililerden de bilgi alan Mehmet Ali Selamet, çalışanlara da bir dizi talimatverdi. İnşaat işçileri ile de sohbet eden Selamet, yapımı devam eden okul inşaatları hakında da değerlendirmelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Selamet, “Son yıllarda ilimizde inşaatı tamamlanan ve devam eden okullar sayesinde eğitim ve öğretimimiz oldukça rahatladı. İnşaatı devam eden okullarımızın eğitim ve öğretime kazandırılması ile birlikte öğrencilerimiz daha modern ve çağın koşullarına uygun bir binada eğitim ve öğretimlerini görecek. Yeni açılacak olan okullarımız sayesinde eğitim kalitemizin yükseleceğine inanıyorum. Bizlerde üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz