Selçuk 'at' demiş

Galatasaray’ın milli yıldızı penaltı polemiğine noktayı koydu.İlk penaltıda ağları sarsan Selçuk İnan, “Takımda duran toplara kimin vuracağı belli değil. İkincide Drogba bana sordu. Ben de ‘Kullanabilirsin’ dedim” açıklamasını yaptı.

Dün gece Arena’da hakem kararlarından sonra en çok konuşulan konu ilk penaltıyı Selçuk’un, ikinciyi Drogba’nın kullanmasıydı. Maç sonu Drogba pek çok kişi tarafından eleştirildi. Tartışmalara son noktayı olayın kahramanı Selçuk İnan koydu. Milli futbolcu, “Biz de merak ediyoruz ‘Duran toplara kim vuracak’ diye. Bugün ben vurmak istedim. Arkadaşlarım ‘Tamam’ dedi. İkincisinde de Drogba kullanmak istedi. Bana sordu. Ben de O’na ‘Kullanabilirsin’ dedim ve o kullandı” diye konuştu.

‘TÜM ATIŞLARI TEK BAŞINA KULLANMAK GÜVEN VERiYOR AMA...’

Reklam
Reklam

“Takımımızda birçok futbolcu duran top kullanabiliyor. Bunun avantaj olması gerekiyor ama dışarıdan dezavantaj olarak lanse ediliyor. Bunları aramızda konuşarak biz aşacağız. Herkesin iyi olduğu noktadan vurması gerekiyor” diyen Selçuk, sözlerini şöyle bitirdi:

- Herkesin bir yeteneği var. Böyle tartışmalardan etkilenmiyorum. Sadece frikik kullanan biri değilim. Hocamın söylediklerini sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Tek başına topun başına geçmek ayrı güven veriyor. Gol oranı yükseliyor. Ama birçok oyuncu iyi kullanabiliyor. O yüzden böyle böyle çözeceğiz.”