Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde, Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce tüm şehitler için...

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde, Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce tüm şehitler için lokma döktürüldü.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlama kapsamında tüm şehitler için Tahsinağa Camii'nde Mevlid-i Şerif okutuldu. İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, birim amirleri ve personelin katıldığı Mevlid-i Şerif’e vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi, şehitler için dua edildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Tahsinağa Camii önünde yine şehitlerin ruhu için lokma döküldü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma dökümünde İlçe Emniyet Müdürü Çankaya ile emniyet personeli de hazır bulundu.

Polis Haftası kutlama programı Selçuk’ta çeşitli ekinliklerle devam edecek. Kutlamalar, 10 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk anıtı önünde düzenlenecek olan resmi program ile sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: