Selçuk İletişim'in Oscarları'ndan 5 Ödül

Aydın Doğan Vakfı'nın sektöre nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetiştirmek amacıyla iletişim fakültelerinde öğrenim gören lisans öğrencileri arasında düzenlediği "24'üncü

Aydın Doğan Vakfı'nın sektöre nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetiştirmek amacıyla iletişim fakültelerinde öğrenim gören lisans öğrencileri arasında düzenlediği "24'üncü Genç İletişimciler Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

31 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarında, 1351 öğrencinin 1163 proje ile katıldığı yarışmada, 21 üniversiteden 155 öğrenci 80 proje ile ödül almaya hak kazandı.

SÜ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Convention Center'da düzenlenen ödül töreninde Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencileri "Kısa Film", "Radyo" ve "Belgesel" dallarında en çok ödül alan fakülte oldu.

Reklam
Reklam

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aytekin Can, yaptığı açıklamada, yarışmada bu yıl da 3'ü birincilik olmak üzere öğrencilerin 5 ödül almayı başardığını söyledi.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: