Selçuk İnan'a Yılın Sporcusu Ödülü

1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği, kuruluşunun 12. yılında “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödülünü Selçuk İnan’a...

1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği, kuruluşunun 12. yılında “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödülünü Selçuk İnan’a verdi.

Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen ödül törenine, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray kaptanı Selçuk İnan katıldı.

Ödül törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Selçuk İnan gibi bir futbolcuya sahip oldukları için çok mutlu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

"BİR TÜRK OYUNCUNUN BÖYLE BİR BAŞARIYA İMZA ATMASI SON DERECE DOĞAL”

Basın mensuplarının bir Türk futbolcunun bu ödüle layık görülmesiyle ilgili soruya Aysal, “Biz Türk ya da yabancı oyuncu olarak ayırmıyoruz. Bütün oyuncularımız evlatlarımız, hepsini aynı görüyoruz. Bir Türk oyuncunun böyle bir başarıya imza atması son derece doğal. Bizim oyuncularımızın diğer oyunculardan hiçbir farkı yok. Zaten bunun örneği yanımızda. Selçuk’la geçmişte de gelecekte de gurur duyacağımızı söyleyebiliriz” dedi.

"SELÇUK’U SADECE TÜRKİYE ARENASINDA DEĞİL, DÜNYA ARENASINDA BİR OYUNCU OLARAK GÖRDÜK”

Selçuk’un Avrupa’da birçok takımla isminin anılması ile ilgili bir soruya ise Aysal, “Selçuk, bizi çok iyi temsil ediyor. Bu bakımdan da gurur kaynağımız. Selçuk’u biz sadece Türkiye arenasında değil, dünya arenasında bir oyuncu olarak gördük ve görmek istiyoruz. Tahmin ediyorum o da bizi yanıltmayacak” şeklinde cevap verdi.

"GALATASARAY’A GELMEKLE NE KADAR DOĞRU BİR İŞ YAPTIĞIMI BURADA ANLIYORUM”

“Galatasaraylı iş adamlarının verdiği ödülün kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Selçuk İnan ise, “Her futbolcu için böyle ödüller çok önemlidir. Geçen sene Galatasaray’a gelmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımı burada anlıyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

"ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI DA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Basın mensuplarının Galatasaray’daki hedefleri ile ilgili soruya ise başarılı futbolcu, bu yıl o hedefe yaklaştıklarını vurgulayarak, "Avrupa’da bir kupa kaldırmak. Hocamızla birlikte abilerimiz bir kupa kaldırmıştı. İnşallah Şampiyonlar Ligi kupasını da görmek istiyoruz. Eğer olursa hayatımın en güzel günü ve en büyük başarısı olur” ifadelerini kullandı.

Geçen seneye oranla bu yıl daha az frikik golü olduğunun hatırlatılması üzerine Selçuk İnan, "Aslında bu durum bizi olumlu yönde etkiliyor. Diğer arkadaşlarımız da toplara çok iyi vuruyor. Aramızda bir şeklide hallediyoruz. Bu sene biraz daha az gol attık frikikten. Ama bu böyle gidecek anlamına gelmiyor. İnşallah frikikten daha fazla gol atarız” diye cevap verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Selçuk İnan’la gurur duyduğunu belirterek, futbolcusunun aldığı ödülle ilgili olarak ise "Selçuk, buna layık bir sporcu ve kişilik" ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödülünü kulübün en yaşlı üyelerinden Fuat Diriker’in elinden aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: