Selçuk Mahallesinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Niğde Belediye Başkanlığı 2013 asfalt sezonunda çalışmalarını İlhanlı mahallesinin ardından Selçuk mahallesinde sürdürüyor.Niğde Belediyesi İlhanlı...

Niğde Belediye Başkanlığı 2013 asfalt sezonunda çalışmalarını İlhanlı mahallesinin ardından Selçuk mahallesinde sürdürüyor.

Niğde Belediyesi İlhanlı Mahallesinde devam ettirdiği asfaltlama çalışmaları ardından Selçuk Mahallesinde de asfaltlama çalışmalarına başladı. Çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Niğde Belediyesi Selçuk Mahallesinde kaldırım yapım çalışmalarını da asfalt serim çalışmasıyla birlikte sürdürüyor. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan incelemelerde bulunduğu Selçuk Mahallesinde, mahalle sakinleriyle sohbet ederek isteklerinide dinledi.

Reklam
Reklam

Selçuk Mahallesi asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Çalışmalarımızın devam ettiği Selçuk mahallemiz Niğde’mizin en eski ve en büyük mahallelerinden birisi. Selçuk Mahallemizde asfaltlama çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Selçuk Mahallesinde hem kaldırım çalışmaları, hem bordür çalışmalarını, hem park bahçe düzenleme çalışmalarına, hem de asfaltlama çalışmalarına başladık. Selçuk Mahallemizin bozuk olan yollarının tamamını asfaltlayacağız, kaldırımlarını da büyük ölçüde yenileyeceğiz. Çalışmalarımızın Niğdeli hemşerilerime, Selçuk Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum. Niğde’mizi görüldüğü üzere güzelleştiriyoruz, adına yakışır hale getirmek için son gayretimizle çalışıyoruz. Niğde’miz her geçen gün yollarıyla, kaldırımlarıyla, ağaçlarıyla, çevre düzenlemeleriyle park ve bahçeleriyle, kültürel ve sosyal etkinlikleriyle güzelleşen, her geçen gün irtifa kazanarak yoluna devam eden bir şehir olma yolunda ilerliyor” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Akdoğan; “Niğde Belediyesinin, 2013 yılında başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyebilirim. Asfalt sezonunu açmayan birçok belediye olmasına rağmen Niğde Belediyesi olarak 15 bin ton asfaltı bu sezonda atmış bulunuyoruz ve birkaç gün içerisinde de bu rakamın 20 bin tonu bulacağını ifade edebilirim. İnşallah Niğde’mizin asfaltlanmamış yolu, el değmemiş sokağı kalmayacak. Diğer yandan İlhanlı Mahallemizde de bir takım doğalgaz eksiklikleri var. Kapadokya doğalgaz firmasıyla geçen hafta bir protokol çerçevesinde İlhanlı Mahallesine 2013 yılında 6 kilometre daha doğalgaz hattının yapılması gerçekleşecek ve bu mahallemizdeki tüm hemşerilerimiz doğalgaz kullanma imkânına kavuşmuş olacak. Bizim hizmetlerimiz tüm mahallelerimize, seçimden önce Niğde’mizi marka kent yapacağız ifadesinde bulunduk. Marka Kent olma yolunda Niğde’miz ciddi mesafeler kat ettiğini şu anda herkes görüyor. Bu çalışmalarımızın Niğdeli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum. Niğde Belediyesi olarak sürdürdüğümüz gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimize ve çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Diğer yandan Mahalle Muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. Mahallelerinin ihtiyaçlarını Belediyemize bildirmek bize aktarmakla ilgili üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getiriyorlar. Onların talepleri doğrultusunda bizde mahallelerimizin ihtiyaçlarını, arz ve taleplerini yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. İnşallah imkânlarımız genişledikçe hizmet ağımızı da genişleterek devam ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmaları yerinde inceledikten sonra Selçuk Mahallesi sakinleriyle konuşarak onların isteklerini dinledi. Çocukların Başkan Akdoğan’a yoğun ilgi gösterdiği Selçuk Mahallesinde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çocuklara forma hediye ederek onlarla fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: